Nogomet

Jelavić: "Dobro znam svoj cilj"

Borna Rupnik • četvrtak, 28.10.2010.
Jelavić: "Dobro znam svoj cilj"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nikica Jelavić marljivo radi na svom oporavku kako bi se što prije vratio na nogometne terene...

Start Iana Blacka na Nikicu Jelavića koštao je našeg napadača dulje stanke, no nogometaš Glasgow Rangersa želi si što prije omogućiti povratak.

"Morali smo pobijediti Valenciju u Ligi prvaka, imali smo dvije odlične prilike, a uzeli smo bod. Sada je najvažnije da u Valenciji ne izgubimo jer bismo onda u posljednjem kolu kod Bursaspora imali dobre šanse za prolaz dalje".

"Naporno radim svaki dan, od jutra do večeri. Pauzu imam samo kada odem kući na ručak. Polako počinjem istezati zglob i uskoro ću moći hodati bez štaka", prepričao je Jelavić škotskom Scotsmanu.

"Tada ću se vratiti treninzima, a nadam se da ću opet zaigrati prije nove godine. Nogometašu je najteže kada ne igra", dodao je za jedan škotski list.

Pritom je pohvalio brigu hrvatskih liječnika: "U klubu su me pitali gdje želim provesti razdoblje oporavka te s kojim liječnicima želim surađivati. Nakon razgovora s njima odlučio sam otići u Hrvatsku jer sam se tamo već uspješno oporavljao od ozljeda".

"Dobro znam svoj cilj - vratiti se na vrhunsku razinu i pritom barem godinu dana izbjegavati operacijski stol", zaključio je Nikica Jelavić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!