Nogomet

Zenit na Poljud bez pouzdanog braniča

Borna Rupnik • petak, 29.10.2010.
Zenit na Poljud bez pouzdanog braniča
Foto: EPA

Slovački reprezentativac Tomaš Hubočan morat će propustiti nadolazeći okršaj Europske lige protiv Hajduka. Ozlijedio je gležanj...

Osim što mu se nedavno nešto teže ozlijedio ruski reprezentativac Roman Širokov, Luciano Spalletti na gostovanju u Splitu neće moći računati ni na slovačkog reprezentativca Tomaša Hubočana.

Zenitov se branič ozlijedio u prvom prvenstvenom porazu svoje momčadi, na gostovanju kod Spartaka iz Moskve (1:0). Nakon samo 18 minuta provedenih na terenu morao je napustiti travnjak uz ozlijeđene ligamente te ga čeka trotjedni oporavak.

23-godišnji Slovak tako neće moći pomoći Zenitu očuvati stopostotni učinak u skupini G Europske lige. Zanimljivo je da Hubočan još nikada nije bio strijelac za ekipu iz St. Peterburga u ruskom prvenstvu, no zatresao je mrežu grčkog AEK-a u drugom kolu ovosezonske Europske lige.

U ligi je Hubočan ove sezone nastupio 23 puta uz jednu asistenciju, sudjelovao je i u Zenitovom pokušaju da dođe do Lige prvaka, a za Slovačku je odigrao sve minute protiv Makedonije, Rusije i Republike Irske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!