Nogomet

Emery: "Cilj je dobiti posljednje dvije"

Ante Zovko • srijeda, 03.11.2010.
Emery: "Cilj je dobiti posljednje dvije"
Foto: EPA

Nakon pobjede Valencije protiv Rangersa s 3:0, oba trenera se nadaju drugom krugu, iako će im za to trebati različiti ishodi.

Valencia je sinoćnjom pobjedom protiv Glasgow Rangersa s 3:0 napravila veliki korak prema drugom krugu Lige prvaka. Meč-loptu vjerojatno će imati u sljedećem kolu protiv Bursaspora.

Treneru Valencije Unaiju Emeryju pao je kamen sa srca jer je njegova momčad konačno upisala pobjedu nakon što je u tri posljednja kola Primere uzela samo bod. "Moja je momčad igrala kao organizirana cjelina i pokazala zrelost protiv momčadi koja se dobro branila. Igrači su bili vrlo strpljivi i uvjereni u to kako bi trebali igrati."

Vezane vijesti

"U prijašnjim je utakmicama bilo nervoze. Bili smo svjesni važnosti ovog susreta. Sada želimo dobiti dvije preostale utakmice. Ako uspijemo u tome, ići ćemo dalje kao pobjednici skupine i to mora biti naš mentalitet", optimističan je Emery koji će svoju momčad u posljednjem kolu voditi na Old Trafford.

Walter Smith žali zbog rane propuštene prilike koja bi po njemu drugačije usmjerila utakmicu. "Kad smo primili gol, morali smo loviti rezultat, a imali smo i priliku da unesemo malo nemira u Valencijine redove. No, oni su svoje prilike iskoristili i na tome im treba čestitati."

Pred Rangersom su dva zahtjevna zadatka, domaći ogled protiv Manchester Uniteda i gostujući protiv Bursaspora. Uz to moraju se nadati povoljnom ishodu drugih utakmica. "Pred nama je težak zadatak. Valencia i Manchester United sada su vjerojatno dva favorita. Valencia ima domaću utakmicu protiv Bursaspora kojom se može kvalificirati za drugi krug. Poštovanje Bursasporu, ali Valencia je favorit u toj utakmici, pa će nama biti teško. Mi se nadamo povoljnom rezultatu, ali i mi moramo biti uspješni u svoje dvije posljednje utakmice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!