Nogomet

Guardiola: "Izmorili su nas"

Josip Piršljin • srijeda, 03.11.2010.
Guardiola: "Izmorili su nas"
Foto: EPA

Nakon utakmice u Kopenhagenu gdje je njegova momčad odigrala neriješeno, trener Barcelone Josep Guardiola izjavio je kako nikad nije igrao protiv fizički jače ekipe.

Barcelona je protiv Kobenhavna upisala svoj drugi remi u skupini D Lige prvaka, no još uvijek drži prvu poziciju s osam bodova. Puno zadovoljniji mogu biti Danci koji su samo bod iza Barceloninih zvijezda, a na ruku im je išao i rezultat iz Kazana gdje su Rubin i Panathinaikos odigrali 0:0. Nogometaši Kobenhavna tako su se pomalo neočekivano našli vrlo blizu prolaska u osminu finala.

Guardiola je poslije utakmice izjavio kako je zadovoljan unatoč remiju: "Igrali smo izuzetno dobro u prvom poluvremenu. No, u dvije i pol godine otkako sam na čelu Barcelone nikad nismo naišli na fizički jaču ekipu od ove. Moji igrači trenutno sjede u svlačionici potpuno iscrpljeni, svi su odigrali jako dobro. Dali smo sve od sebe, ali Liga prvaka je izuzetno zahtjevna", rekao je.

Vezane vijesti

Trener domaćih, Stale Solbakken, bio je jako ponosan na izvedbu svojih igrača protiv favoriziranih Katalonaca: "Bili smo u egalu s najboljom ekipom na svijetu kroz većinu susreta, remi protiv globalnih zvijezda sigurno nije bio nezaslužen jer smo imali puno prilika iz kontranapada da postignemo još koji gol. Sad smo u sjajnoj poziciji, ali čeka nas teška utakmica protiv Rubina u gostima", izjavio je Solbakken.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.11.2010. u 23:25
    Upavo mi nešto naumpade, Danci imaju stanku u prvenstvu, zato trče ko kamikaze 90 minuta, odmorni i fokusirani na LP. Nije izgovor za Barcu , ali mislim da je Barci trebala pobjeda, da nebi došla u pitanje. Odigrali su onako rutinski koliko je trebalo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.11.2010. u 09:04
    kopenhagen je odigrao vrlo čvrsto i suprotstavio se Barci, i svaka čast na tome. nio nerazumijem zašto neki rade drame od ovog remija? pa Barca je prva u skupini i igra jednu doma i u gostima protiv rubina tj panajtinajkosa, pa sad pogledajte kolke su šanse da neprođe. dosta im je remi, uz kiks... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 16:40
    Super bod, ionako smo prvi u skupini.
    Obrisan korisnik
  • irilov03.11.2010. u 14:46
    kapa do poda kopwenhagenu, stvarno su dobra momčad...puno sriće u nastavku...
    irilov