Nogomet

Vučević: "Nadam se pobjedi, a dobar je i bod"

Borna Rupnik • srijeda, 03.11.2010.
Vučević: "Nadam se pobjedi, a dobar je i bod"
Foto: Sandro Donda

Hajduk u četvrtak protiv Zenita igra dvoboj u koji će gosti istrčati u šarolikom sastavu, no Goran Vučević ne želi se zavaravati...

Privremeni Hajdukov trener Goran Vučević vodit će europski dvoboj protiv najuglednijeg jesenskog gosta na Poljudu, ruskog Zenita, koji stiže u sklopu četvrtog kola Europske lige. Svaki bi bod stoga bio zlata vrijedan u mogućoj borbi za prolazak skupine.

Senijad Ibričić: "U prvoj utakmici čovjek odluke bio je Danny, on je ostavio najbolji dojam. U četvrtak bih to mogao biti ja".

Vezane vijesti

"Nadam se ja i pobjedi, ali u računici za drugo mjesto odgovarao bi nam i bod", rekao je Vučević dan uoči velikog okršaja.

Atmosfera u momčadi je dobra, ističe: "Zadovoljan sam stanjem, neću se vraćati na krizu. Opet je dobro i očekujem jedan kvalitetan i borben susret. Moji igrači znaju da nas čeka povijesna utakmica i spremni su".

Činjenica da Luciano Spalletti ne dolazi u Split s najjačom postavom Vučeviću ne predstavlja pretjerano važnu informaciju: "To ne znači mnogo. Sve znamo o njima i imaju velik broj itekako kvalitetnih nogometaša".

"Oni koji istrče na teren dat će sve od sebe ne bi li se dokazali treneru, a mi trebamo vjerovati sebi jer imamo pojedinačnu, reprezentativnu kvalitetu", zaključio je Goran Vučević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom03.11.2010. u 21:42
    Samo hajdučki i pametno+ Poljud i sve je moguće
    The Phantom
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 20:24
    Ljudi hajduk igra protiv jedne najbolje momčadi istočno od njemačke i sjeverno turske,nema veze što dolaze sa dosta igrača iz drugog plana,mislim da hajduk čeka izuzetno neugodna večer
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 20:07
    da bar Hajduk dobije...eh,da bar.ali dajte malo realnosti,pa i bod bi bio "svemirski brod" polomit ce ih "sam tak" iz zajebancije
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 19:15
    pobjeda hajduka cista ko suza!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2010. u 19:04
    hrabro srcem odigrati, pravo hajdučki! torcida herceg-bosna!
    Obrisan korisnik