Nogomet

Srna: "Pogreške na stranu - dobili smo"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.11.2010.
Srna: "Pogreške na stranu - dobili smo"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Slavlje u uzvratnom susretu s Arsenalom, nada se kapetan Šahtara Darijo Srna, u medijima će rezultirati brojnim pohvalama. Baš kao što je bio slučaj s kritikama nakon teškog londonskog poraza...

Kapetan, kao i ostatak društva, niju zaboravio porciju kritika koje je momčad zaradila nakon susreta odigranog prije dva tjedna. Sada od predstavnika medija očekuju zaslužene pohvale.

"Nakon 5:1 poraza zaradili smo zaista veliku količinu kritika i sada želim u iduća dva, tri dana želim vidjeti kako ćete nas ocijeniti. Moje je mišljenje kako čitava Ukrajina danas ima razloga biti ponosna na Šahtar. Pobijedili smo jednu od najsnažnijih momčadi Europe, iskazali karakter i igrali dobro. A nama je najvažnije to da su navijači vjerovali u nas."

Srna je otkrio kako je dvoboj u Londonu samo ojačao odnos s navijačima. "Tokom ova dva tjedna ljudi su nam prilazili na ulici i govorili - 'hajde, možete vi to'."

No bez obzira na zadovoljstvo velikom pobjedom kapetan je ostao čvrsto na zemlji kada su u pitanju kalkulacije za dalje. "Još uvijek ne možemo reći da smo prošli u iduću fazu. Još je uvijek šest bodova u igri."

Na pitanje o primljenom pogotku Srna je spremno odgovorio: "Ne želim pričati o pogreškama, one su dio svake utakmice. Zato vas molim, zaboravite na njih. Pogreške stavimo na stranu - dobili smo utakmicu!"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!