Nogomet

Ivanković za kraj pobijedio Ćiru

Borna Rupnik • subota, 06.11.2010.
Ivanković za kraj pobijedio Ćiru
Foto: Davor Sajko

Kinesko prvenstvo završno je ogledom hrvatskih trenera, u kojemu je svoju premoć potvrdio Branko Ivanković...

Shandong Luneng osigurao je naslov prvaka Kine i prije kraja tamošnjeg prvenstva da bi u posljednjem kolu za protivnika pred svojim navijačima imao ekipu Miroslava Blaževića. No, Shanghai Shenhua nije pokvarila proslavu.

Nogometaši Branka Ivankovića pobijedili su uvjerljivih 5:2. U prvom poluvremenu zabili su Santos i Haibin a s bijele točke smanjio je Riascos.

U nastavku dva puta pogađa Peng, a jednom Wei, dok je za Ćirin sastav pogodio još Tao. Gosti su utakmicu završili s desetoricom jer je pet minuta prije kraja isključen Diab.

Ivanković je tako prvo mjesto osvojio sa 63 boda, čak 13 više od prvog pratitelja. Tianjin Teda ima 50 bodova, treći Hangzhou Greentown ima 48, a Shanghai Shenhua na kraju zauzima tek četvrtu poziciju s 47 osvojenih bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.11.2010. u 15:28
    Koliko sam ja informiran, Ćirina ekipa ima veči budžet i bogatijeg gazdu koji je navodno bio u nekim kombinacijama da kupi Liverpool, što onda ovu pobjedu i osvajanje naslova ćini još večim Ivankovićevim uspjehom. Meni osobno to i nije iznenađenje jer je on imao odličnu igru i rezultate (Sammir je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.11.2010. u 13:47
    fali vam slovo N u ivaNkovićem prezimenu
    Obrisan korisnik