Nogomet

CSKA posramio Zenit

Mihaela Bradovski • četvrtak, 11.11.2010.
CSKA posramio Zenit
Foto: Bruno Karadža

Momčad CSKA nanijela je prvi domaći poraz sezone sastavu Luciana Spallettija. Zenit je pred vlastitim navijačima doživio težak, 3:1 poraz...

Nakon jučerašnjeg domaćeg poraza od CSKA Zenit će morati još neko vrijeme pričekati na proslavu naslova prvaka. Pred ruskim se klubovima nalaze još tri odlučujuća kola, a žele li sezonu završiti slavljenički Spallettijevi će igrači morati što prije zaboraviti izdanje protiv CSKA.

Umjesto igre koja će prikazati odlučnost i želju njihovih ljubimaca navijači Zenita doživjeli su težak udarac. Prvi šok stigao je već u 14. minuti kada mrežu domaćina trese Vagner Love. 20 minuta kasnije na 0:2 postavlja Mark Gonzalez, a momčad iz St. Petersburga sve je dublje tonula i u igri.

Sedam minuta drugog dijela trebalo je gostima da postignu još jedan pogodak, ovoga puta precizan je bio Doumbia. Predstava koju su prezentirali svojim navijačima teško da je zaslužila i počasni pogodak, no do njega su domaći ipak stigli. Strijelac u sudačkoj nadoknadi bio je Alessandro Rosina.

Ivica Križanac susret je odgledao s klupe.

Tri kola prije kraja Zenit zauzima prvu poziciju sa šest bodova ispred CSKA, koji je jučerašnjom pobjedom smijenio Rubin s druge pozicije.

"Osjećamo se užasno zbog toga što smo razočarali navijače. Što se igra tiče, naši su protivnici odigrali jako dobar susret okrenuvši se kontranapadima. Mi smo u nekoliko situacija ispali iz ravnoteže, a oni su to znali iskoristiti. Pobjednika su odlučile naše pogreške", zborio je Spalletti nakon susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.11.2010. u 20:12
    pa nepostoje u nogometu samo golovi...ako je igra bila ooooocajna, onda je to posramljenje...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.11.2010. u 19:15
    jao obozavam ovako glupe tekstove...nekog posramiti sa porazom od 1:3 na domaćem terenu!!! ko je tebe ucio novinarstvu??? Pod pojam posramit mozes svrtat utakmicu barce protiv reala na bernabeo a ne ovo.
    Obrisan korisnik