Nogomet

Liverpool bi Zenitovog napadača

Ante Zovko • četvrtak, 11.11.2010.
Liverpool bi Zenitovog napadača
Foto: Bruno Karadža

Nedavni protivnik Hajduka iz Europske lige, ruski Zenit, svojim je igrama privukao i engleskog velikana koji bi u siječnju htio dovesti napadača.

Aleksandr Keržakov, napadač Zenita, ustvrdio je kako se za njegove usluge raspitivao engleski Liverpool.

"Glasine o Liverpoolu nisu bez temelja. Britanski klub je kontaktirao mojeg agenta s ponudom, ali ja nisam dao odgovor", izjavio je ruski reprezentativac za Rusku gazetu.

"Na pameti su mi druge stvari, a sve u svemu sam sretan u Rusiji. Moja momčad je na prvom mjestu u prvenstvu, a i uvijek sam govorio da želim igrati za Zenit."

Keržakov kaže da će ga se teško odvući iz Sankt Peterburga. "Što se Liverpoola tiče, ja neću preuzimati inicijativu, ali na prste jedne ruke mogu nabrojiti klubove u koje bih teoretski otišao. Razlog tome je taj što Zenit igra lijep, moderan nogomet i klub ubrzano grabi prema naprijed. A ja sam ovdje, kod kuće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.11.2010. u 08:32
    Rusi su oduvijek posebna priča! Njima se jednostavno ne ide iz Rusije, vrlo vjerojatno zbog para! A taj Keržakov je igrao u Sevilli prije par godina kad je Sevilla osvajala Kup Uefe i nije mogao dočekat da se vrati doma!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.11.2010. u 03:16
    Moguce, ali uskoro? Ja ne virujen da ce uskoro
    Obrisan korisnik
  • johnny00811.11.2010. u 21:21
    ne moze kupit keržakova, on je super za rusku ligu, al kaj ce on u engleskoj, papojest ce ga tamo
    johnny008
  • snoopy11.11.2010. u 21:03
    otišao je benitez ali se njegov utjecaj pri izboru igrača još dosta osjeti, ili hodgston još misli da vodi neki mali klub koje mu je dovoljno biti u gornjoj polovici tabele, sindrom malih trenera
    snoopy
  • Obrisan korisnik11.11.2010. u 20:42
    Pa Hd će 1000% ispasti u drugu ligu.A što se tiče Rusa,pa pogledaj samo kakve budžete imaju prije svih Cska,Zenit i Spartak,a tek kada od 2012 krenu igrati ligu od 8 do 5 mj.to će jako,jako puno da im znači,i onda će i još veći transferi u Ruskoj ligi biti.A LP će doći u Rusiju,u to budi siguran,i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik