Nogomet

Capello: "Možda se Carroll sada smiri"

Antonija Pavlić • nedjelja, 14.11.2010.
Capello: "Možda se Carroll sada smiri"
Foto: Kristijan Komarica

Engleski izbornik Fabio Capello nada se da će reprezentativni poziv koji je uputio problematičnom Newcastleovu napadaču Andyju Carollu biti od dvojake koristi i 21-godišnjeg nogometaša smiriti izvan travnjaka...

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello priznao je kako se nada da će poziv u nacionalnu selekciju malo primiriti perspektivnog, ali problematičnog Newcastleova napadača Andyja Carrolla. Zbog ponašanja izvan travnjaka spekuliralo se kako FA neće dozvoliti njegovo pozivanje u reprezentaciju, no to se ipak nije dogodilo.

"Razgovarao sam s ljudima iz Saveza i rekli su mi da ga mogu uvrstiti na popis", rekao je Talijan, a prenosi Daily Mail. "Engleski navijači i engleska javnost mora shvatiti kako je Andy jako mlad. Svi rade pogreške, a ja se nadam da će se on promijeniti."

"Moramo mu pomoći. Vrlo važno za njegov razvoj bit će ostajanje u seniorima, s iskusnim igračima koji će ga nešto naučiti. Mnogo je važnih nogometaša koji s njim mogu provesti vrijeme i porazgovarati o dijelu života izvan nogometnog terena."

Kvalitetu neupitno ima, ali i Capello ističe kako će za veću ulogu u selekciji tri lava morati primiriti privatni život. "Važan je igrač u budućnosti Engleske, nadam se samo da će poboljšati privatni život. Mora razumjeti kako je sada sudionik reprezentacije i da je zbog toga na svakom koraku nužno biti posebno oprezan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.11.2010. u 15:15
    Tip je monstrum. Dugo nisam vidio mladog napadača s takvim fizičkim predispozicijama.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.11.2010. u 13:32
    fajter :) taj se nikad neće smiriti
    Obrisan korisnik