Košarka

Vladović: "Malo znamo o suparniku"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 15.11.2010.
Vladović: "Malo znamo o suparniku"

Zadrani se nakon novog poraza u regionalnoj ligi okreću europskom ispitu, gostovanju u Turskoj, a Jakov Vladović tvrdi da je jedini recept pružiti maksimum...

Sredinom studenoga na red je stigao i početak natjecanja u grupnoj fazi Eurochallenge kupa, a Zadar u prvom kolu skupine G gostuje u Turskoj kod ekipe Pinar Karsiyaka.

Zadarski branič Jakov Vladović taj dvoboj vidi kao priliku za prekid negativne serije od dva poraza u NLB ligi. "Nema druge nego tamo dati sve od sebe i pokušati stići do pobjede. Trebamo odigrati što bolju utakmicu iako nemamo mnogo vremena za pripreme, ali vjerujem da možemo startati s pobjedom", prenosi eZadar njegove riječi.

No, o košarkašima koji će stajati s druge strane terena ne zna se mnogo: "Uistinu malo znamo o suparniku. Koliko sam upoznat, riječ je o momčadi koja posebno dobro igra u svojoj dvorani, u kojoj rijetku gubi i teško prepušta bodove svojim gostima".

"Ne ide nam u prilog ni to što izgleda da ulaze u pozitivan niz", dodao je Vladović, ciljajući na posljednje kolo turskog prvenstva, kada je Pinar Karsiyaka nadjačala Turk Telekom u gostima.

Utakmica se igra u utorak navečer u 20:30, a drugi par prvog kola ove skupine čine ciparski klubovi APOEL i Etta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!