Košarka

Jusup:"Mogli smo bolje"

Lovro Štrbinić • srijeda, 17.11.2010.
Jusup:"Mogli smo bolje"
Foto: Davor Sajko

Poslije prve ovosezonske utakmice u trećem europskom natjecanju po snazi i kvaliteti trener Zadrana osvrnuo se na utakmicu i razloge poraza. Ne krije da je prilike za bolji rezultat bilo, a na tome gradi i optimizam pred ostale susrete.

Podsjetimo, Zadrani su sinoć u turskom Izmiru poraženi od Karsiyake 88:81. Sama utakmica neće ostati zadarskim igračima u posebnom sjećanju, ali možda ostane dobar ambijent koji su stvorili turski navijači, a o kojem je u svojoj izjavi ponešto rekao i Danijel Jusup.

"Igrali smo protiv dobre ekipe u neugodnoj atmosferi. U našem rosteru ima mnogo mladih igrača koji nemaju europskog iskustva i za njih nije bilo lagano igrati pred punom dvoranom", rekao je Jusup o atmosferi, a dodao je ponešto i o samoj utakmici: "Tijekom utakmice imali smo u nekoliko navrata priliku za bolji rezultat, ali je nismo iskoristili. Međutim, imamo novu priliku za pobjedu u idućoj utakmici u Zadru."

Nekoliko riječi o samom dvoboju i slavlju svoje ekipe rekao je i trener Pinar Karsiyake Hakan Demir: "Igrali smo protiv dobre momčadi i tijekom utakmice smo imali uspona i padova. Oni su atletska momčad i nismo se mogli osjećati sigurno ni u trenucima kad smo imali deset razlike. Bilo je važno startati pobjedom i čestitam mojim igračima što su uspjeli u tome. Također, posebno cijenim naše navijače koji su na ovu utakmicu došli u velikom broju i ispunili dvoranu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!