Rukomet

Anić: "Žalimo za rezultatom"

Ivana Strahija • ponedjeljak, 22.11.2010.
Anić: "Žalimo za rezultatom"
Foto: Ivana Strahija

Međimurci su u Beogradu odigrali dobru utakmicu, a sad im ostaje žal za rezultatom, jer su imali prednost od 17:20 u drugom poluvremenu, koju su međutim prokockali.

"Nismo zaslužili izgubiti s -4 jer smo igrali jako dobro. Imali smo par oscilacija u igri, ali i razdoblja izrazito dobre igre. Moji su me igrači pozitivno iznenadili, odradili su sve što smo se dogovorili i odigrali na onoj razini koju sam od njih tražio", kazao je trener RK Međimurja Željko Anić.

Imali su Međimurci 14:15 na poluvremenu, 17:20 u drugom dijelu. Što se dogodilo? "Mislim da je dijelom za naš poraz 'zaslužno' suđenje, imali smo dosta isključenja, a nisu nam dosuđeni mogući penali. Također, moji igrači su malo neiskusni kad je u pitanju vrući gostujući teren, što je onaj u Beogradu bio, s pritiskom gledatelja na protivnika i suce."

Vezane vijesti

No, Anić ističe: "Kad smo išli u Srbiju znali smo da su igrači Partizana fizički jači od nas i očekivali smo da će nas 'gaziti'. No, kad smo došli na +3, moji igrači su željeli pokazati da su bolji i napraviti što veću razliku, pa su počeli biti brzopleti. Trebali su igrati duže napade, a ne nerezonski pucati."

U Srbiji su Međimurci vrlo lijepo dočekani, i baš nikakvih problema nije bilo. Gostoprimstvo će na jednakoj razini vratiti Međimurci u Čakovcu u subotu 27. studenog. Dobri će domaćini međutim Čakovčani biti sve do izlaska na parket: "Mislim da možemo dostići razliku iz Beograda i okrenuti ukupni rezultat u našu korist. Cijeli tjedan radit ćemo na ispravljanju pogrešaka koje sam uočio u utakmici i vjerujem još bolje odigrati u subotu", kazao je Anić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.11.2010. u 08:34
    Bravo Međimurje!!! Idemo po pobjedu, pokažite da ste bolji!!
    Obrisan korisnik