Ostali sportovi

11. međunarodni judo turnir u Jastrebarskom

Škrabe Klementina • utorak, 23.11.2010.
11. međunarodni judo turnir u Jastrebarskom

Judo klub Jaska bio je u subotu 20. studenog 2010. domaćin već tradicionalnog turnira koji se ove godine održao jedanaestu godinu zaredom i na kojem je sudjelovalo 400 natjecatelja iz 29 klubova.

Natjecanje se odvijalo po uzrastima, od klinaca i klinceza, mlađih i starijih dječaka i djevojčica do mlađih i starijih kadeta i kadetkinja. Mjesto radnje bila je sportska dvorana Osnovne škole "Ljubo Babić" u Jastrebarskom, a svi prisutni pohvalili su odličnu organizaciju Judo kluba Jaska, kluba koji ove godine proslavlja 30. godišnjicu djelovanja.

Najuspješnija ekipa turnira sa 118 bodova bila je iz Judo kluba Čuljak iz Vinkovaca, Judo klub Jaska osvojio je drugo mjesto sa 100 osvojenih bodova, a treće je pripalo Judo klubu Panda iz Zagreba s 88 bodova.

U vrlo jakoj konkurenciji jaskanski judaši iskoristili su prednost domaćeg terena i osvojili čak 22 medalje, od čega deset zlatnih, četiri srebrne i osam brončanih. Zlatne medalje za jaskanski klub osvojili su Jana Pučar, Ivana Trivičević, Dora Stipković, Karlo Ilinić, Marko Burja, Karlo Malešić, Sonja Franjević, Ana Ilinić, Domagoj Kaurić, i Klaudija Tandarić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!