Nogomet

Eduardo strijelac, Srna asistent

Sportnet • utorak, 23.11.2010.
Eduardo strijelac, Srna asistent
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Prvi dan petog kola Lige prvaka donio je još jedan hrvatski pogodak, onaj Eduarda da Silve, a zanimljivo je da nije bilo niti jednog neriješenog rezultata...

Skupina E

Roma - Bayern 3:2, Basel - Cluj 1:0

Bayernu dva pogotka Marija Gomeza nisu bila dovoljna za nove bodove. Roma je u nastavku preokrenula na 3:2 uz pobjednički pogodak Francesca Tottija s 11 metara u 84. minuti, dok je Danijel Pranjić odigrao svih 90 minuta, a Basel minimalno svladao Cluj.

Skupina F

Chelsea - Žilina 2:1, Spartak Moskva - Marseille 0:3

Slovačka Žilina vodila je na Stamford Bridgeu, no u drugom je poluvremenu morala potpisati i peti poraz. Marseille je u ranijem terminu s tri gola prebrodio gostovanje kod Spartaka u Moskvi.

Skupina G

Ajax - Real Madrid 0:4, Auxerre - Milan 0:2

Real Madrid je u Amsterdamu slavio s uvjerljivih 4:0, uz dva gola Cristiana Ronalda, ali i dva crvena kartona na kraju utakmice. Milanu je bodove u Francuskoj kod Auxerrea osigurao često spominjani dvojac Zlatan Ibrahimović - Ronaldinho.

Skupina H

Partizan - Šahtar 0:3, Braga - Arsenal 2:0

Partizan je ostao na nuli i poslije dvoboja sa Šahtarom u kojem su svoj obol dali i hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Eduardo da Silva. U pobjedi 3:0 Srna je asistirao za drugi gol, a Eduardo nakon ulaska s klupe zabio treći. Matheus je u samoj završnici dvoboja Brage i Arsenala s dva pogotka potopio Engleze.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.11.2010. u 23:33
    Jako me živciraju ovi bahati i napuhani Mourinho i CR-7, da ih barem Barca ispraši u El Clasicu s 3-4 komada. Btw. Hvala HTV-u i njihovoj Sportskoj redakciji na još jednom prijenosu najvećeg nogometnog spektakla na svijetu, još jednom su opravdali svaku pretplatničku kunu, svaka čast. Ma mrš lopovi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.11.2010. u 23:09
    sruši li real barcu ove sezone murinjo je onda stvarno genijalac.
    Obrisan korisnik
  • JeremijaX23.11.2010. u 22:47
    Partizan ispada iz Europe. Ali dajte molim vas izbacite ove engleze :D
    JeremijaX