Košarka

Jusup: "Na dobrom smo putu"

Lovro Štrbinić • srijeda, 24.11.2010.
Jusup: "Na dobrom smo putu"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon jedne od rijetkih ovosezonskih utakmica u kojima su deklasirali protivnika igrači i trener Zadra bili su zadovoljni prikazanim na parketu.

"Bila je ovo psihološki vrlo teška utakmica za nas, pogotovo zbog nekoliko uzastopnih poraza koji su prethodili ovom dvoboju. Uvjerio sam svoje igrače da mogu pružiti bolju igru i uspjeli su u tome, pa se nadam da smo na dobrom putu. Uspio sam i odmoriti neke od glavnih igrača, a mladi su dobili priliku razigrati se", izjavio je poslije dvoboja s Apoelom trener Zadrana Danijel Jusup. U prilog njegovim tvrdnjama ide i podatak da su svi igrači domaćina dobili svoju minutažu na parketu u uvjerljivoj pobjedi. Podsjetimo, momčad Zadra predvodili su Bilan i Brown koji su uspjeli pokriti loš šuterski dan Marka Cara, inače prvog strijelca Zadra.

Nekoliko rečenica o susretu s Cipranima ponudio je i nedavno pristigli Ivan Tomas: "Odigrali smo dobru utakmicu i pobijedili, ali protivnik nije loša momčad i imaju nekoliko odličnih igrača. Veoma sam zadovoljan svojim nastupom jer je prošlo dosta vremena otkad sam zadnji put igrao ozbiljnu košarku." Inače, Tomas je za 20 minuta na parketu upisao sedam poena, pet skokova i dvije asistencije.

Svoje viđenje utakmice i razloge poraza naveo je i trener gostiju Yannis Christopoulos: "Čestitam Zadru, odigrali su dobro u oba smjera, bili su veoma agresivni i prisilili nas da dođemo do brojke od 25 izgubljenih lopti, što je previše. Moja momčad nije uspjela kontrolirati tempo utakmice, slabo smo odigrali obranu, a teško je pobijediti kad se primi 80 ili 90 poena, pogotovo u gostima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!