Nogomet

Skauti u Kupu snimali Delića

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.11.2010.
Skauti u Kupu snimali Delića
Foto: Sandro Donda

Nogometaši Slaven Belupa plasirali su se u poluzavršnicu Kupa preko momčadi Zagreba. Slavlja međutim nije bilo, u subotu je na rasporedu nova utakmica, no na uspjeh se ukratko osvrnuo trener momčadi Mile Petković...

Gostujući remi te uvjerljiva domaća pobjeda bili su dovoljni Farmaceutima da se plasiraju u društvo najbolje četiri momčadi te ih na proljeće očekuju (barem) nove dvije utakmice.

Osim Petkovićeve momčadi ždrijeb sa zanimanjem očekuje i Cibalia, odnosno Varaždin, a blizu ulaska u polufinale je i Dinamo. Modre 9. prosinca očekuje uzvrat u Osijeku.

"Apsolutno sam zadovoljan plasmanom u polufinale. Do sada smo u Kupu napravili maksimum, a vjerujem kako na proljeće možemo preskočiti i tu presudnu stepenicu koja vodi u finale."

Ukratko se trener koprivničkog prvoligaša osvrnuo i na sam uzvratni susret protiv Zagreba. "Bila je to dobra utakmica u kojoj smo zasluženo slavili. Vjerujem da su i gledatelji mogli biti zadovoljni, posebno krajnjim rezultatom. No taj je susret već iza nas, sve o čemu razmišljamo je utakmica s Interom u kojoj ćemo također ići po pobjedu."

A protiv Pjesnika na tribinama su sjedili i predstavnici klubova iz Južne Koreje. Prema informacijama koje su se pojavile za vrijeme samog susreta, ali i nakon njega, u Koprivnicu su stigli zbog Mateasa Delića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Assassin5525.11.2010. u 14:20
    ma lol pa da nebi slučajno u koreju otišel...
    Assassin55