Nogomet

Jelavić cilja povratak u derbiju

Ante Zovko • srijeda, 01.12.2010.
Jelavić cilja povratak u derbiju
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić polako se oporavlja od teške ozljede i nada se da će, ako sve bude dobro, zaigrati za Rangers protiv vječnog rivala.

Napadač Glasgow Rangersa i hrvatske reprezentacije Nikica Jelavić već je dva mjeseca izvan terena zbog ozljede desne potkoljenice koju je zaradio 2. listopada u sedmom kolu škotskog prvenstva protiv Heartsa. Jelavić je od tada, nakon operacije, propustio i nekoliko utakmica Hrvatske.

No, hrvatski napadač optimističan je u pogledu povratka na teren: "Situacija s ozljedom ide sve bolje i bolje. Nadam se da ću do siječnja biti spreman i početi igrati", izjavio je za Rangers News.

"Tek sam nedavno počeo hodati s fizioterapeutima, ali uskoro želim ponovno trčati i vratiti se u ozbiljni trening. Nakon operacije je normalno da ne igrate tri mjeseca, a baš zbog toga moj cilj vjerojatno će biti utakmica sa Celticom", iznimno je optimističan jer Old Firm je na rasporedu 2. siječnja.

"Sada još trebam vremena, ali bilo bi lijepo vratiti se u momčad za tu utakmicu. Što god da se dogodi, samo želim ponovno igrati. Želim pomoći svojim suigračima što je prije moguće jer su mi pomogli da se skrasim u Škotskoj i to mi jako pomoglo."

Međutim, Jelavić kaže da ima još puno toga za pokazati: "Mislim da sam od prve utakmice pokazao da mogu igrati za Rangers i da mogu zabijati golove, ali želim se iznova dokazivati. Ovo je samo početak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.12.2010. u 17:33
    ne daj se nikica, bit će nešto od tebe!
    Obrisan korisnik
  • markoli01.12.2010. u 16:59
    rangers je smeće od kluba..
    markoli