Košarka

Aco: "Odigrali smo hrabro i kvalitetno"

Ante Zovko • srijeda, 08.12.2010.
Aco: "Odigrali smo hrabro i kvalitetno"
Foto: Kristijan Komarica

U redovima Cedevite ističu kako su zadovoljni igrom koju su pružili u Solunu iako su bili desetkovani. Žale tek zbog završnice u kojoj je Aris stekao ključnu prednost.

Cedevita je u četvrtom kolu Eurokupa dobro namučila Aris u Solunu, ali je pogreškama u završnici popustila i Grci su odnijeli trijumf 85:76.

Aleksandar Petrović žali zbog nekoncentriranosti u završnici: "Ponosan sam što smo odigrali ovakvu kvalitetnu, hrabru i dobru utakmicu. No, u trenutku kad smo došli na izvor da se napijemo vode, kad je Krstić ispao iz igre s pet prekršaja, napravili smo tri-četiri gluposti koje su odvele Aris do pobjede. Očigledno je da su se igrači koji su igrali i fizički i mentalno potrošili kroz 40 minuta", izjavio je za službene klupske stranice.

"Ali znamo i da smo dobili, svejedno bismo trebali dobiti Azovmaša 21. prosinca kod kuće", dodao je zagrebački strateg.

Damjanu Rudežu kao utjeha u porazu poslužit će pogled na svoju statistiku, 23 poena. "Velika šteta što smo izgubili jer smo došli u situaciju koju smo htjeli, držati utakmicu u egalu. Oni su se u par navrata odvajali na desetak razlike, ali mi smo ih zbunili s raznim tipovima zonske obrane i dobrim napadom", rekao je.

"Na kraju su dvije lopte odlučivale i žao mi da je tako završilo jer smo imali ogromnu priliku pobijediti jednu veliku momčad u gostima. Ipak, i dalje imamo dvije meč-lopte – protiv Hapoela u gostima i protiv Azovmaša doma. Pokazali smo da možemo odigrati fantastičnu utakmicu iako smo bili desetkovani", dodaje Rudež.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!