Nogomet

Prosinečki u utorak u Kijevu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 12.12.2010.
Prosinečki u utorak u Kijevu
Foto: Davor Sajko

Novi trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, u utorak će krenuti put Kijeva kako bi prisustvovao utakmici Europske lige između domaćeg Dinama i moldavskog Šerifa...

Srpski Sportal prenio je kako će Prosinečki u Ukrajinu otputovati u društvu sportskog direktora Zvezde Ivana Adžića, a razlog bi mogla biti zainteresiranost za 25-godišnjeg veznjaka Miloša Ninkovića.

Reprezentativac Srbije trenutni je član kijevskog Dinama, a Zvezda je navodno zainteresirana za dogovor o njegovoj posudbi. Eventualnim dogovorom ova dva kluba profitirao bi i sam Ninković.

Ove je sezone zaigrao tek deset puta, od čega je u pet susreta ulazio s klupe. Ugovorom je za Dinamo vezan do lipnja 2013. godine.

Od dolaska u Ukrajinu 2004. godine ovaj je igrač središnjice upisao 85 nastupa te postigao 12 pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis17.12.2010. u 17:37
    vidim da srbima ne odgovara da se ovdje piše na hrvatskom.
    cameosis
  • cameosis13.12.2010. u 07:14
    molio bih sportnet i sudionike zborišta (pogotovo one koji se žale na preveliku pozornost koju dobijaju srpski klubovi ovdje) da pišu ime na hrvatskom, to jest "nk crvena zvijezda" i da tekst ne miješaju sa srpskim. hvala unaprijed!
    cameosis
  • Hugo Chavez13.12.2010. u 05:12
    ajd ne pizdite, ja prvi želim znati što je robi jeo za doručak, što misli o kvaliteti travnjaka na marakani, te jeli kvaliteta beogradskih kafana ista kao prije 20 godina.
    Hugo Chavez
  • Obrisan korisnik13.12.2010. u 01:33
    ma dobro, sve okey ali kak god da okrenes zvezda ce sad bit puno zanimljivija neg kaj je bila, i to nemres promjenit (nemrem ni ja)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.12.2010. u 00:02
    htio sam reci da se zvezdi ne treba posvecivati vise paznje nego sto je dosad dobivala...ovisi kakvim novinarima,nekima je zanimljiva i 4. ukrajinska liga zenske kosarke jer je ukrajinski srbin vlasnik kluba te je angazirao hrvata za trenera
    Obrisan korisnik