Košarka

Princ na operaciju, Cedevita u Izrael

Borna Rupnik • utorak, 14.12.2010.
Princ na operaciju, Cedevita u Izrael
Foto: Kristijan Komarica

Košarkaši zagrebačke Cedevite danas igraju u Izraelu, a na put su krenuli bez Vedrana Princa, kojega po svemu sudeći čeka operativni zahvat...

Premda je situacija s ozljedama u taboru Aleksandra Petrovića bolja nego uoči gostovanja u Solunu, daleko je od idealne. Na gostovanje kod izraelskog prvaka Hapoela krenulo je 12 igrača, no upitno je tko će moći zaigrati.

Vladimir Krstić žali se na blagu ozljedu kuka, a Trener Plaisted iskrenuo je zglob na utakmici protiv Crvene zvezde. Ipak, Petrovića raduje što se Dontaye Draper, Marino Baždarić, Vedran Vukušić i Corsley Edwards osjećaju dobro.

Međutim, loše su vijesti stigle Vedranu Princu. Zbog problema s preponama vrlo će vjerojatno morati na operaciju, a u tom ga slučaju čeka barem jednomjesečna stanka.

"Prilično smo iscrpljeni, ali pred nama je bitna utakmica i mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo Hapoel i uzvratimo im za poraz u Zagrebu. Znamo kako igraju, nisu bezazleni, no mi imamo ozbiljne adute u rukama i veliku želju i odlučnost da se plasiramo u drugi krug Eurokupa što bi puno značilo klubu u prvoj sezoni nastupanja pod kapom ULEB-a", rekao je uoči dvoboja za službene klupske stranice trener Petrović.

"Sutrašnja utakmica nije ključna, ali pobjedom bismo došli u situaciju da u sljedeći utorak pred našom publikom u Draženovom domu protiv Azovmaša potvrdimo prolaz u drugi krug, među 16 najboljih momčadi Eurokupa", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!