Nogomet

Van Marwijk napušta Nizozemce nakon Eura

Mihaela Bradovski • utorak, 14.12.2010.
Van Marwijk napušta Nizozemce nakon Eura
Foto: Davor Sajko

Izbornik Nizozemske, Bert van Marwijk, priznao je kako je blizu odluci da nakon Europskog prvenstva 2012. godine reprezentativnu klupu zamijeni klupskom...

Rastanak Nizozemske i Van Marwijka vrlo će vjerojatno uslijediti nakon reprezentativnih akcija u Ukrajini, odnosno Poljskoj, a 58-godišnji je stručnjak otkrio kako razmišlja o poslovima trenera u Njemačkoj, Engleskoj ili Španjolskoj.

"Ne vjerujem kako ću na klupi Nizozemske ostati i nakon Eura 2012. Tada mi ističe ugovor i mislim da će to biti idealno vrijeme za nešto drugačiji posao."

Bivši Feyenoordov ofenzivac otkrio je što ima u planu: "Volio bih otići raditi u Njemačku, Englesku ili Španjolsku. Iako posao u Nizozemskoj ne mogu samo tako prekrižiti, ali ne vjerujem da ću se vratiti treniranju nekog od tamošnjih klubova. No nikada ne znate što se u nogometu može dogoditi."

Ponuda, kaže, već sada ima. "Nekoliko je klubova stupilo u kontakt sa mnom no za sada je u mom srcu i mislima samo nacionalna vrsta. Neću razmišljati o prihvaćanju nekog novog posla dok ne završim s trenutnim ugovorom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!