Rukomet

Vidovec BIOS s prvoligašem Ivančicom

Sportnet • srijeda, 15.12.2010.
Vidovec BIOS s prvoligašem Ivančicom

Rukometaši Vidovec BIOS-a uspješno su apsolvirali prvenstvena uzbuđenja u drugoj ligi Sjever, a sada im tek slijede najveći sportski izazovi.

U srijedu (18.30) se tako u Vidovcu utakmica protiv Ivančice, što će biti najveći izazov za ekipu trenera Zvonimira Melnjaka u ovoj sezoni. U toj utakmici vjerojatno neće moći računati na prvog vratara, iskusnog Borisa Vujovića, no u posljednje dvije utakmice mladi Benko i Jergan dokazali su da mogu solidno odraditi posao između vratnica.

Već nekoliko puta ove sezone igrali su vidovečki rukometaši protiv Ivančana, čak i pobjeđivali, no utakmica koja dolazi nema veze s prijašnjim susretima.

"Trening utakmice su jedno, a službene nešto sasvim drugo. Očekuje nas tvrda utakmica, lokalni derbi i polufinale Kupa. Kod ni jednog igrača sigurno neće manjkati dodatne motivacije i nadam se da ćemo opravdati našu dobru formu, iako su oni favoriti kao ipak ekipa u višem rangu natjecanja od nas", istaknuo je Melnjak.

Nisu ove riječi tek znak kurtoazije, već maksimalan respekt uoči dolaska Ivančice, slavnog kluba, nekad i premijerligaša, kojeg krasi sjajan rad u omladinskim kategorijama. Iako su Ivančani pomlađeni u odnosu na prošlu sezonu, dolazak Marka Gotala dodatno je podigao njihove ambicije, a rezultiralo je to i pobjedom nad vodećim Senjom.

Sve to trebalo bi dodatno privući gledatelje u dvoranu u Vidovcu, ivanečki navijači već su najavili dolazak, a u domaćine ne treba sumnjati. Nadaju se organizatori da će dvorana ponovno biti pretijesna, jer igra se pravi lokalni derbi, dvaju ekipa koje su u uzlaznoj formi.

U drugom polufinalu županijskog Kupa sastaju se Trnovec i Varteks Di Caprio, a pobjednici će igrati u finalu te će odlučivati tko će nastaviti natjecanje na nacionalnoj razini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!