Košarka

Vladović: "Lakše se diše, to je sigurno"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 20.12.2010.
Vladović: "Lakše se diše, to je sigurno"
Foto: Kristijan Komarica

Košarkaši Zadra ostvarili su vrlo vrijednu pobjedu u Vršcu te u znatno boljem raspoloženju dočekuju novi europski dvoboj...

Momčad Danijela Jusupa napravila je važan korak u bijegu s dna poretka NLB lige. Svladala je Hemofarm, a možda još bitnije, podigla si je razinu samopouzdanja uoči nadolazećih susreta. Prvi sljedeći protivnik je ciparska Etha u Eurochallenge kupu.

Pavle Marčinković: "Na Cipru nam ništa nije polazilo za rukom. Momčad je zakazala i oni su to iskoristili i uzeli ponuđeno. Bila bi šteta da sada nakon reda pobjeda kiksamo pred svojim navijačima".

"Lakše se diše, to je sigurno", rekao je zadarski kapetan Jakov Vladović uoči okršaja u Višnjiku. "Upisali smo drugu pobjedu zaredom, protiv kvalitetnog protivnika, i mislim da je to pokazatelj da smo na dobrom putu", prenosi eZadar.

"Neka nam i sreća bude malo naklonjena pa bismo se mogli izvući iz ove teške situacije. Imamo još tri utakmice ove godine i vjerujem da iz sve tri možemo izaći kao pobjednici", optimističan je Vladović.

No, protiv Ciprana nipošto neće biti lako, a ulog je velik - nastavak natjecanja u Europi: "Oni su nas možda jedini i nadigrali ove sezone. Na Cipru smo odigrali najlošiju utakmicu i lako su nas svladali pa im želimo uzvratiti istom mjerom i proći dalje".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!