Nogomet

Američki kapetan neće u Englesku

Ante Zovko • srijeda, 22.12.2010.
Američki kapetan neće u Englesku

Kapetan LA Galaxyja Landon Donovan otkrio je kako ne namjerava po drugi put ove godine na posudbu u Everton.

Sezona američke nogometne lige (MLS) završena je u studenom pobjedom Colorada. La Galaxy svoju je avanturu završio u finalu Zapadne konferencije porazom od Dallasa, a bila je to ujedno i posljednja utakmica godine za kapetana Galaxyja Landona Donovana.

Kako će nova sezona početi tek u ožujku, menadžer engleskog Evertona David Moyes htio je američkog reprezentativca dovesti na Otok na posudbu, drugi put ove godine nakon što je Donovan početkom godine upisao deset utakmica i dva pogotka za njegovu momčad.

No, naišao je na odbijenicu: "Mislim da je važno nastaviti se odmarati i oporavljati tijekom stanke, a ne ići na posudbu. Uživao sam dok sam bio u Evertonu prošle sezone i još uvijek cijenim potporu njihovih navijača koju su mi pružili", rekao je 28-godišnji Amerikanac.

"Nikad nisam razmišljao o posudbi u neki drugi klub osim Evertona, ali posljednje dvije godine igram non-stop i vjerujem da će mi odluka dopustiti da pružam najbolje igre za Galaxy i reprezentaciju u nadolazećoj godini", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.12.2010. u 06:05
    Tko bi lud iz Los Angelesa išao u tmurni Liverpool grad.
    Obrisan korisnik