Zimski sportovi

Cousineau: "Mislim da mogu puno"

Mirza Seferagić • srijeda, 05.01.2011.
Cousineau: "Mislim da mogu puno"
Foto: Kristijan Komarica

Kanađanin Julien Cosineau je izjavio da je zadovoljan s izvučenim brojem te smatra da može doći do dobrog rezultata u sutrašnjoj utrci. A Francuz Julien Lizeroux rekao je, pak, da je on uvijek zadovoljan s brojem koji izvuče.

29-godišnji kanadski skijaš Julien Cousineau je izvukao startni broj 14 u sutrašnjoj muškoj utrci slaloma i kaže da je zadovoljan: "Zadovoljan sam, 14 je dobar broj i mislim da ću imati dobru priliku za dobar rezultat. U posljednje sam vrijeme u dobroj formi, a ako odvozim onako kako znam, moguće je i postolje".

Cousineau kaže kako misli da u sutrašnjoj utrci nema velikog favorita: "Po mom mišljenju nema velikih favorita. Mi smo svi prijatelji van staze, ali na utrkama dajemo sve od sebe, pa zato mislim da će sutra svi imati priliku pobijediti".

Trenutačno vodeći u ukupnom poretku, Francuz Julien Lizeroux, rekao je kako mu startni broj ne predstavlja preveliku važnost: "Ja sam uvijek zadovoljan s brojem, pa tako i sada. Vidjet ćemo sutra na utrci da li će se pokazati dobrim".

Prošli je tjedan izgubio u Münchenu od našeg Ivice Kostelića u finalnom dvoboju, no kaže kako je ovo potpuno nova utrka: "U onoj smo utrci skijali jedan pored drugog, pa je to bio pravi dvoboj, a sutra je to nova utrka, novi tip utrke, pa bi i rezultat mogao biti drugačiji".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!