Nogomet

"Jelavićev izostanak najveće razočaranje"

Borna Rupnik • četvrtak, 06.01.2011.
"Jelavićev izostanak najveće razočaranje"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Trener Glasgow Rangersa, Walter Smith, osvrnuo se na ozljedu hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića uoči njegovog povratka na nogometne terene. Smith smatra da se radilo o velikom hendikepu za škotskog velikana...

Naš napadač dugo je želio zamijeniti dres bečkog Rapida onim Glasgow Rangersa, a kada mu je to napokon pošlo za rukom, nakon dobrih je igara završio na popisu ozlijeđenih. No, i zdravstveni problemi za njega polako postaju prošlost te se očekuje da bi mogao nastupiti 15. siječnja protiv protiv Hamiltona.

"Nikica Jelavić je trenirao u Zagrebu i dobro mu ide. Vidjet ćemo u kakvoj je općenito formi i nadam se da više neće morati dugo čekati prije nego što istrči na teren. Pretpostavljam da će se vratiti sredinom siječnja", ispričao je trener Rangersa Walter Smith škotskim medijima.

"Njegov izostanak zbog ozljede bio je najveće razočaranje Glasgow Rangersa ove sezone, veće i od poraza u nekim utakmicama te neosvojenih bodova. Počeo je vrlo dobro, a onda smo ostali bez njega i morali se naučiti nositi s time", dodao je.

Rangersi su trenutačno drugi u prvenstvu, s četiri boda, ali i dvije utakmice manje od vječnih rivala Celtica. "Uspješno smo odradili razdoblje bez Jelavića, ali nadam se da ćemo ga brzo imati natrag. Njegov će povratak biti kao da smo doveli novo pojačanje. Bit će nam ga jako drago opet gledati u našem dresu", zaključio je Walter Smith.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • markoli06.01.2011. u 13:03
    kako se izvlači zbog poraza.. u napadu ima millera, koji je zabio skoro 20 golova u ligi ove sezone...celtic ce biti prvak!!!
    markoli