Nogomet

Whittaker: "Jelaviću će trebati minuta"

Ante Zovko • ponedjeljak, 17.01.2011.
Whittaker: "Jelaviću će trebati minuta"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U Glasgow Rangersu još uvijek ne znaju ostaje li ili odlazi najbolji strijelac Kenny Miller, ali jedan od njegovih suigrača zna tko bi ga mogao dostojno zamijeniti.

Rangersi su suočeni sa sve većom mogućnošću da će Kenny Miller, prvi topnik kluba, uskoro "dići sidro". Škotski napadač želi se okušati u Engleskoj, a za njega je najviše "zagrizao" njegov sunarodnjak Alex McLeish, menadžer Birmingham Cityja.

Millerov suigrač Steven Whittaker ne boji se za sudbinu momčadi u slučaju Millerova odlaska. Kao jednu od njegovih zamjena naveo je i hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića, koji se u subotu vratio u momčad poslije tromjesečne stanke zbog ozljede i operacije gležnja.

"Ako ode, imamo Jelavića koji se vraća u natjecateljsko izdanje, Laffertyja koji igra dobro i Naismitha koji nam valjda neće nedostajati dugo. Kažem, imamo dečke koji će uskočiti u njegove cipele. Jelavić će se vratiti i biti važan igrač za nas, ali trebat će vremena. Tek je malo trenirao s momčadi."

"Vjerojatno će mu trebati minuta na terenu kako bi se opet pronašao, ali nema sumnje da posjeduje kvalitetu. To ste mogli vidjeti prije nego što se ozlijedio i zato se veselimo što će se vratiti u tu formu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vatreni8217.01.2011. u 11:38
    sretno Jelaviću da se sto brze vrati u formu. Treba Rangersima a pogotovo reprezentaciji u dobroj formi.
    Vatreni82