Nogomet

Nikica Jelavić opet istrčao na teren

Borna Rupnik • srijeda, 19.01.2011.
Nikica Jelavić opet istrčao na teren
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić konačno se vratio na nogometne terene. Nakon teške ozljede priliku je dobio u posljednjih pola sata prvenstvenog dvoboja protiv Invernessa...

Glasgow Rangersi svladali su na svom terenu Inverness 1:0 pogotkom Stevena Davisa na samom kraju prvog poluvremena, a povratnički je nastup proslavio i naš napadač Nikica Jelavić, koji se proteklih mjeseci oporavljao od ozljede gležnja.

U 59. minuti istrčao je na teren umjesto Jamesa Beattieja, a samo šest minuta poslije zaradio je žuti karton zbog simuliranja.

U svojih pola sata uspio je jednom glavom zaprijetiti čuvaru mreže Invernessa, a još je dva puta pucao nogom, no nije još najbolje pripremio svoje nišanske sprave.

Jelavić i suigrači tom su se pobjedom u 25. kolu škotske lige opet približili vodećem Celticu. Imaju dva boda manje (49 - 47), ali i dvije utakmice manje, te će imati priliku preskočiti svoje vječne gradske rivale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.01.2011. u 16:36
    Nikad necu shvatit kako jedan hrvat moze igrat za protestantske Rangerse. Malo,malo se sramim i spustim usi na poker vecerima u drustvu prijatelja,valjda je to karma,ali bar im ponekad pare uzmem pa to nekako prebolim :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.01.2011. u 14:33
    a baš je morao simulirati... ili je bila strah od ozljede, pa je mislio da je bolje pasti...
    Obrisan korisnik