Nogomet

"Mislio sam da će Jelavić spasiti bod"

Ante Zovko • nedjelja, 23.01.2011.
"Mislio sam da će Jelavić spasiti bod"
Foto: Kristijan Komarica

Menadžer Glasgow Rangersa Walter Smith žalio je za bodovima koji su u derbiju otišli Heartsu, a bar jedan umalo je donio hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić.

U derbiju 23. kola škotskog prvenstva Rangers je gostovao kod Heartsa. Iako je prvak dominirao i stvarao šanse, gol jednostavno nije mogao postići, a domaći su iskoristili jednu od rijetkih svojih i Ryan Stevenson je pogodio za sva tri boda kojima se Hearts približio Rangersu na dva boda (s utakmicom više).

"Jako je teško shvatiti kako smo izgubili utakmicu jer nismo nikad bolje igrali na Tynecastleu otkad sam ja trener", govorio je menadžer Rangersa Walter Smith poslije utakmice.

"Dominirali smo veći dio utakmice u smislu posjeda lopte, stvorili nekoliko prilika, pogotovo u prvom dijelu."

Menadžer je sredinom drugog poluvremena u igru ubacio i Nikicu Jelavića. Umalo mu se isplatilo kad je hrvatski reprezentativac snažnim udarcem iz okreta pogodio prečku. "Mislio sam da će Nikica Jelavić spasiti nam bod sjajnim okretom i udarcem, ali izgleda da je to bio jedan od onih dana."

Celtic je vodeći u prvenstvu s 52 boda iz 22 utakmice, slijedi Rangers s 47 iz 20 utakmica, a Hearts je treći s 45 bodova iz 21 utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis23.01.2011. u 14:57
    go hearts!
    cameosis
  • Obrisan korisnik23.01.2011. u 11:54
    yeah, long live glasgow green and white bhoys, the only true football club from glasgow!
    Obrisan korisnik
  • markoli23.01.2011. u 10:48
    glasgow's green and white!!!
    markoli