Vodeni sportovi

Euroliga: Pobjedama potvrdili prolaz

Ivana Jurica • srijeda, 02.02.2011.
Euroliga: Pobjedama potvrdili prolaz
Foto: Sandro Donda

I prije posljednjeg kola natjecanja po skupinama, u skupini B sve je bilo vrlo jasno. Talijanski Pro Recco uvjerljivo je držao prvo mjesto, a maksimalan je učinak potvrdio i posljednjom, gostujućom pobjedom nad Spartakom (8:5). Drugoplasirana Budva također je slavila na gostovanju (9:6).

Kad su utakmice Pro Recca u pitanju ništa novo. Mijenjaju se samo protivnici, ali ne i navike Talijana koji redom pobjeđuju sve protivnike. U zadnjem kolu po skupinama tako su još jednom pobijedili Spartak, ovog puta u Volgogradu. Bilo je 8:5.

Kod domaćina strijelci su se ravnomjerno raspodijelili, petorica igrača postigla su po jedan pogodak. Na drugoj strani, trojica igrača postigla su po dva gola: Norbert Madaras, Filip Filipović i Tamas Kasas.

Novosadska Vojvodina zabilježila je još jedan poraz u Euroligi, ukupno četvrti. Na domaćem ih je terenu nadigrala Budva koja je od samog početka utakmicu usmjerila u svoju korist. Velikih dilema nije bilo, gosti su na kraju slavili s 9:6 osiguravši nastavak natjecanja u Euroligi.

Do pobjede Budvu su s tri gola vodili Vjekoslav Pasković i Predrag Jokić, kod domaćina najefikasniji su, s po dva gola, bili Boris Vapenski i Miroslav Ranđić.

Skupina B, šesto kolo:

Vojvodina – Budva 6:9

Spartak – Pro Recco 5:8

Euroliga - skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Vojvodina6:9Budvanska Rivijera
Spartak Volgograd5:8Pro Recco
1Pro Recco 673:32+4118
2Budvanska Rivijera 644:40+49
3Spartak Volgograd 635:56-214
4Vojvodina 641:65-244

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!