Nogomet

Jelavić: "Lijepo je zabiti tri gola"

Nikola Vlahović • nedjelja, 13.02.2011.
Jelavić: "Lijepo je zabiti tri gola"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nikica Jelavić jučer je zabio tri pogotka u pobjedi Glasgow Rangersa nad Motherwellom i tako najavio da će biti prava napast za protivničke obrane u škotskom nogometnom prvenstvu...

Hrvatski reprezentativac i napadač Rangersa, Nikica Jelavić, jučer je odigrao sjajnu utakmicu za svoj klub te je postigao tri gola, a Glasgow Rangersi "pregazili" su Motherwell 6:0.

Jelavić je priznao da mu je prije utakmice slovački reprezentativac Vladimir Weiss rekao da će zabiti hat-trick, a naš mu napadač nije previše vjerovao.

"Istina je da mi je Weiss prije utakmice rekao da vjeruje da ću zabiti tri gola, međutim, ja sam rekao da sam umoran i da ne vjerujem da ću to napraviti. On je bio siguran i bio je u pravu, a ja mu sada moram platiti večeru", rekao je Jelavić za službenu stranicu svog kluba.

Osvrnuo se naš napadač i na jučerašnju utakmicu: "Bilo je lijepo zabiti svoj prvi hat-trick u dresu Rangersa. Zaslužili smo ovu pobjedu i bez odličnih igrača iz veznog reda ne bih mogao postići tri gola".

Trener škotskog velikana, Walter Smith, istaknuo je da je najvažnije da se Jelavić vratio na teren: "Za nas je trenutno najvažnije da se Nikica u potpunosti vratio i da je ozljeda prošlost. Iza njega je vrlo teško razdoblje, a morate tomu pridodati i činjenicu da je došao u zemlju u kojoj se igra drugačiji nogomet nego tamo gdje je igrao prije".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.02.2011. u 09:36
    Nikica care, svaka ti dala!
    Obrisan korisnik