Nogomet

"Frustrirajuće je, ali što mogu?"

Ante Zovko • ponedjeljak, 14.02.2011.
"Frustrirajuće je, ali što mogu?"
Foto: Davor Sajko

Glasgow Rangersi nastavljaju svoj europski put ovog tjedna u Europskoj ligi, ali bez našeg reprezentativca Nikice Jelavića, strijelca tri pogotka proteklog vikenda.

Rangersi u četvrtak igraju protiv Sportinga u Europskoj ligi i tako nastavljaju ondje gdje su stali poslije ispadanja iz Lige prvaka. Škoti će u Europi biti bez Nikice Jelavića koji je ove sezone već nastupao u tom natjecanju za bečki Rapid.

"Frustrirajuće je, ali što mogu? Sve što mogu je čekati sljedeću utakmicu škotske Premier lige protiv Celtica. Imamo snažnu momčad i bez mene. Mi smo Rangersi", pružio je podršku suigračima napadač.

Jelavić bi Rangersima itekako dobro došao poslije tri pogotka Motherwellu za vikend: "Bilo je lijepo odigrati tu utakmicu i zabiti hat-trick. Počeli smo jako dobro i na kraju zasluženo slavili 6:0."

Iako rezultat sugerira drugačije, naš reprezentativac kaže da nije sve bilo glatko: "Nije bilo lako jer smo drugi i treći pogodak postigli iz ničega. Zatim nam se otvorilo i poslije je bilo lako, ali do drugog pogotka je bilo teško."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!