Nogomet

Iniesta: "Barcelona nije nepobjediva"

Ante Zovko • utorak, 15.02.2011.
Iniesta: "Barcelona nije nepobjediva"
Foto: UEFA

S obzirom na prošlosezonski ishod njihova dvoboja, Barcelona je veliki favorit protiv Arsenala, ali veznjak španjolskog prvaka upozorava da Topnici imaju što za pokazati.

Barcelona i Arsenal prošle su se sezone sastali u četvrtfinalu Lige prvaka. Poslije londonskih 2:2 Lionel Messi održao je lekciju Englezima i na Camp Nou ih potopio s četiri pogotka (4:1).

Ove godine dvije se momčadi suočavaju u osmini finala. Barcelona je na valu velikog niza nepobjedivosti, ali Andres Iniesta upozorava da se i ponajboljoj momčadi svijeta može dogoditi krivi korak.

"Mi nismo stroj. Neće biti lako. Za nas ovo nije šetnja. Barcelona nikad na teren ne izlazi arogantno. To bi bila ogromna pogreška."

"Dvije utakmice nikad nisu jednake, a mi smo svjesni da će Arsenal biti jako motiviran ovaj put. To ih čini još opasnijima. Barcelona nije nepobjediva i odlazak u London bit će rizik."

Iniesta je u protivničkoj momčadi istaknuo suigrača iz reprezentacije kojeg se često povezuje s povratkom u matični klub: "Možemo dobiti prvu utakmicu, ali bit će to bitka u kojoj valja zaustaviti Cesca Fabregasa i momčad koja će se protiv nas htjeti prikazati u najboljem svjetlu."

"Cescova budućnost ovisi o klubu i mi prihvaćamo njihove odluke. Za sada je vođa Arsenala, ali nismo opsjednuti njime. Topnici imaju izvrsnu momčad i bila bi pogreška zaboraviti ostale."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2011. u 23:13
    ja pisem pod pepe3 zato sta mi je brat registriran a o je madrista , a ja sam inace katalonac u dusi a da ja kazem nesto.Barcelona je po meni najbolji klub na svijetu i svi je pokusavaju kopirat a mislim da je Arsenalu to dobro uspilo!!!No iako je Barcelona favorit moram spomenit prosl godinu u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • staropramen15.02.2011. u 21:34
    Arsenalova igra defintiivno nije najbolje (vrhunsko je, svaka njima čast) što se od nogometa može vidjeti.. nemam ništa protiv njih ali ekipa koja pokušava ući s loptom u gol neće nikad napraviti velike stvari.. Barcelona je 2 koplja ispred jer je Arsenal slabija kopija Barceloninog nogometa..
    staropramen
  • Obrisan korisnik15.02.2011. u 20:05
    ne igra kranjcar opet.oni je pijan opet
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2011. u 18:27
    opet se Cesc spominje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2011. u 17:47
    Vjerojatno dva najatrktivnija kluba po samoj igri, teško je bilo gdje vidjeti tako finih akcija, pasova i driblinga kao kod Barce i Arsenala, a nažalost jedan će otpasti već ovako rano. Može netko voljeti ili mrziti jedan ili čak oba ova kluba, ali nitko tko se razumije u nogomet ne može reći da... [više na forumu]
    Obrisan korisnik