Nogomet

Pedro: "Arsenal je sada opasniji"

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.02.2011.
Pedro: "Arsenal je sada opasniji"

Krilni igrač Barcelone, Pedro Rodriguez, vjeruje kako bi Arsenal mogao biti puno veća prijetnja ambicijama njegove momčadi no što je to bio prošle sezone...

Arsenalova je forma, smatraju u Barceloni, bolja od one iz prošle sezone. Pedro se posebno osvrnuo na izdanja Cesca Fabregasa i Robina van Persieja.

"Bit će vrlo izjednačeno, potpuno drugačije od prošle godine jer su naši staro-novi protivnici puno opasniji nego tada", započeo je 23-godišnji ofenzivac te dodao:

"Fabregas i Van Persie su u jako dobroj formi. Sjajni su igrači, posebno kada je u pitanju igra prema naprijed. Čitava momčad je fizički snažna, a tu će biti i navijači koji će im davati dodatnu snahu. Bit će do otvorena i zanimljiva utakmica iz koje ćemo mi, nadam se, izvući bolji rezultat."

Iako je utakmicu najavio kao neizvjesnu i izjednačenu Barcelonini planovi nisu upitni - "Izaći ćemo na teren želeći upisati novu pobjedu. Pristojan rezultat u prvom susretu uvijek daje dobar vjetar u leđa uoči uzvrata i mi se nadamo da to možemo postići".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 16:40
    kako god završilo bit će to sigurno odlična utakmica.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 14:46
    respect... ali i želja za uspjehom...
    Obrisan korisnik