Nogomet

Vukojević: "Igrali smo kako treba"

Borna Rupnik • petak, 18.02.2011.
Vukojević: "Igrali smo kako treba"
Foto: Nikola Movrić

Nogometaši kijevskog Dynama obavili su u Istanbulu i više od pola posla. S 4:1 svladali su domaći Bešiktaš, a u strijelce se upisao i Ognjen Vukojević, koji vjeruje Ukrajinci mogu golovima obradovati svoje navijače na domaćem terenu...

Turski Bešiktaš u drugom poluvremenu utakmice protiv Dynama gledao je kako im Ukrajinci pune mrežu do konačnih 4:1 te se praktično oprostio od ovosezonskog nastupa u Europskoj ligi. A prvi pogodak za ukrajinski sastav u prvom je dijelu postigao hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević.

"Bila je to lijepa večer za Dynamo", prokomentirao je naš nogometaš za službene Uefine stranice, "jer smo igrali kako treba pa smo ostvarili i zadovoljavajući rezultat".

Vezane vijesti

"Mislim da i u Kijevu možemo postići poneki pogodak, pred svojim navijačima", dodao je.

Jedan je pogodak Bešiktašu postigao i Ševčenko, koji se prisjetio svojih dosadašnjih nastupa u Istanbulu: "Volim igrati tamo, podrška s tribina je uistinu sjajna. Sve su mi utakmice ostale u lijepom sjećanju, osim, naravno, jedne". Naime, u dresu Milana upravo je Istanbulu izgubio legendarno finale Lige prvaka od Liverpoola.

"Rezultat je pozitivan, no nismo se već plasirali u idući krug. Bešiktaš je dobra momčad i sljedeći tjedan moramo biti jednako čvrsti kao u drugom poluvremenu. U tom slučaju prolazimo", zaključio je sjajni ukrajinski napadač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.02.2011. u 15:41
    Istočnjaci dolaze... ne samo da nas zasipa kineska roba, nego sada i ukrajinski nogomet... hahaha...
    Obrisan korisnik