Nogomet

Jelavić: "Utakmica kakvu volim"

Ante Zovko • subota, 19.02.2011.
Jelavić: "Utakmica kakvu volim"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić veseli se novom Old Firmu u kojem će s Rangersima pokušati smanjiti zaostatak za vodećim Celticom na njegovu terenu.

Nikica Jelavić opet će predvoditi napad Glasgow Rangersa nakon što je propustio ogled Europske lige protiv Sportinga, gdje nije mogao nastupiti zbog pojavljivanja u tom natjecanju u dresu Rapida.

Rangersima slijedi odlučujući Old Firm. Celtic im uz dvije utakmice više bježi pet bodova (61-56), a na Celtic Parku Rangersi će pokušati smanjiti zaostatak.

"Bit će to zanimljivih 90 minuta, jedna od utakmica kakve volim. Bit će fizički zahtjevna, morate biti spremni sto posto, možda i više, ako budete odabrani za prvi sastav", kaže naš reprezentativac koji je gotovo siguran za nastup u prvoj momčadi.

"Mislim da smo bolja momčad i da možemo do pobjede. Zašto ne, sve je u našim glavama. U četvrtak nismo uspjeli doći do dobrog rezultata zbog kasnog pogotka, ai ćemo biti spremni za nedjelju", osvrnuo se Jelavić na dvoboj protiv Sportinga koji je na Ibroxu završio 1:1.

Hrvatski se napadač vratio u odličnu formu poslije teške ozljede, a nada se sličnom izdanju kao protiv Motherwella prošlog vikenda, kad je postigao tri pogotka. "Svakim se danom osjećam sve bolje na treningu i smatram da mogu pokazati još više nego do sada, a želim postići još mnogo pogodaka."

Jelavić ne želi kalkulirati na kakvu će se trener Walter Smith formaciju odlučiti. "Jedan napadač ili dva, nije bitno, za mene to nije problem jer mi vezni igrači puno pomažu. Igrači kao što su Naisy i Diouf guraju naprijed pa se ponekad čini da su oni drugi napadači. Ako budem sam u špici, znam da podrška neće izostati", rekao je za službene klupske stranice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • markoli19.02.2011. u 15:22
    and we're off to parkhead in the green, fuck the queen!
    markoli
  • cameosis19.02.2011. u 15:14
    ma neka igraju neriješeno i da hearts tuče!
    cameosis
  • lambik19.02.2011. u 14:54
    Nikici osobno svaka cast, neka zabije dva gola. Ali nek' ih Celtic zabije tri da se taj zaostatak jos podeblja!
    lambik