Nogomet

Mourinho: "Hrabra i natjecateljska utakmica"

Ante Zovko • srijeda, 23.02.2011.
Mourinho: "Hrabra i natjecateljska utakmica"

Jose Mourinho zadovoljan je rezultatom prve utakmice osmine finala protiv Lyona poslije koje Real Madrid ima aktivan rezultat. Claude Puel žali zbog gostujućeg pogotka.

Real Madrid ostvario je pozitivan rezultat protiv momčadi koja ih je prošle sezone izbacila u osmini finala Lige prvaka. Iako je imao i vodstvo, i 1:1 na Gerlandu je vrlo dobro za momčad Kraljevski klub.

Jose Mourinho sveukupno je zadovoljan utakmicom u kojoj je njegov džoker s klupe, Karim Benzema, postigao pogodak svojem bivšem klubu. Na žalost Madriđana i sreću Francuza poravnao je Bafetimbi Gomis i ostavio konačni ishod u vodama neizvjesnosti.

"Imam osjećaj kao da sam gledao pravu utakmice Lige prvaka - hrabru i natjecateljsku, s jako malo prilika zbog obrambene spremnosti na obje strane", rekao je Mourinho.

Portugalac je priznao da je njegova ekipa puno bolje izgledala u drugom poluvremenu nakon što je u prvom dominirao Lyon.

"U drugom smo poluvremenu uspjeli pronaći prostora, a bili smo i bliži drugom pogotku nego Lyon izjednačenju. Ali i ovako je dobro ispalo za uzvrat, gdje ćemo se nadati da ćemo se kvalificirati pred našim navijačima."

Claude Puel nije mogao skriti razočaranost. Jasno, razlog je španjolski pogodak u gostima. "Kod kuće, u prvoj utakmici voljeli bismo da oni nisu postigli pogodak. Šteta, posebno jer smo odigrali sjajno prvo poluvrijeme."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 13:25
    Pa Dabane, Real je možda odigrao manje atraktivnu utakmicu i zbog jedne ih ne možeš suditi jer znaju igrat itekako atraktivno.Ipak je bilo i više faktora zašto su odigrali kako su odigrali.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 10:35
    konacno prosli osminu finala ,mourinho vodi real do trofeja..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 10:06
    Real je uvijek igrao lijepo ,ali nije puno trofeja osvajao u skorije vrijeme.Ta igra se zaboravila, samo se trofeji i uspjesi broje.Svi znamo da real u prvom satsavu sa Kakom , ronaldom,Ozilom,di marijom i higuainom moze da bude najubojiti napad na sviejtu, ali iz takve formacije doalze slabosti na... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 08:38
    ne zelim omalovazavat ali ako je ovo Real kojeg njegovi navijaci zele onda sve najbolje.Iskreno meni se niti malo svidja niti volim gledati ovakve ekipe,sve je na silu,trku,misice sa puno taktike kao u najboljim talijanskim danima.U napadu je ostavljeno prostora Ronaldu pa sta napravi-napravi bez... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.02.2011. u 08:37
    Qualis rex, talis grex..
    Obrisan korisnik