Nogomet

Iz Kranjčevićeve i Slovenije u Ukrajinu

Borna Rupnik • četvrtak, 03.03.2011.
Iz Kranjčevićeve i Slovenije u Ukrajinu
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatsku koloniju u Ukrajini ovih dana pojačavaju još dvojica igrača, a njihovoj je odredište Tavria iz Simferopola, trenutačno devetoplasirana momčad tamošnjeg prvenstva...

Tavria iz Simferopola ozbiljno je prionula dovođenju pojačanja, a među njima se našao i jedan hrvatski nogometaš. Branič Ivan Graf i službeno je napokon potpisao ugovor na godinu dana, uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

Graf je 23-godišnjak, 194 centimetra visoki stoper koji je posljednje dvije godine proveo u Sloveniji, braneći boje Primorja iz Ajdovščine, a svoj je klub napustio bez odštete.

Ove je sezone odigrao 16 prvenstvenih utakmica, u kojima je zaradio sedam žutih kartona, a tome je dodao i jedan nastup u Kupu.

Ne bude li većih preokreta, Tavriju će pojačati još jedan 23-godišnjak, Matija Špičić iz Zagreba, koji će nakon što prođe liječnički pregled potpisati dvogodišnji ugovor, također uz mogućnost produženja suradnje na još godinu dana.

On će pojačati lijevu stranu obrane ukrajinskog kluba, a ove je sezone dres Pjesnika iz Kranjčevićeve oblačio pet puta, četiri puta u Prvoj HNL i jednom u Kupu, u porazu od Slaven Belupa (1:5).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.03.2011. u 18:02
    Sretno Špičiću! Vidim da se i Parlov dobro snašao u Mattersburgu... Šteta što nisu imali mjesta u prvoj postavi NK Zagreba. Srećom, ima boljih... Nema straha. Još ove sezone napadamo mjesta koja vode u Europu, a sljedeće godine, logično, idemo po naslov...
    Obrisan korisnik