Nogomet

Zec strijelac u četvrtfinalu Kupa

Borna Rupnik • četvrtak, 03.03.2011.
Zec strijelac u četvrtfinalu Kupa
Foto: Martina Japundžić

Bivši napadač Šibenika i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ermin Zec, upisao se u strijelce u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Turskog kupa. Njegov je Genclerbirligi potvrdio prolaz...

Nakon pobjede 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala, Genclerbirligi je protiv Bucaspora u drugom susretu morao sačuvati svoju prednost, a to je učinio i više nego uspješno.

Doduše, momčad našeg Jerka Leke, koji je igrao prvo poluvrijeme i zaradio žuti karton, povela je u 13. minuti preko Kucika, no nakon što je ostao s igračem više Genclerbirligi je izjednačio. Strijelac je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela bio Ermin Zec, donedavni stanovnik Šubićevca, koji se našao na pravom mjestu i skrenuo loptu u mrežu.

Pobjedu i prolaz zapečatio je Mile Jedinak sredinom drugog poluvremena.

Genclerbirligi će u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Istanbula i Kasimpase, a drugi će polufinalni par činiti Gaziantepspor i, vrlo vjerojatno, Bešiktaš, koji ima prednost 5:0 iz prvog ogleda protiv Gaziantep BB-a.

Turski kup, četvrtfinale:
Bucaspor – Genclerbirligi 1:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.03.2011. u 16:00
    Zec se nije najbolje snasao u Turskoj , nadam se da ce se cim prije prilagoditi jer je veliki potencijal i treba BIH za naredne utakmice....
    Obrisan korisnik