Nogomet

Aliyev se vratio u Dynamo

Nikola Vlahović • četvrtak, 03.03.2011.
Aliyev se vratio u Dynamo
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Reprezentativac Ukrajine, Oleksandr Aliyev, odlučio je napustiti redove moskovskog Lokomotive te se vratiti u svoj nekadašnji klub, kijevski Dynamo...

Otkako je Senijad Ibričić napustio Hajduk i prešao u Lokomotiv iz Moskve sve se više zahuktala priča kako će vrlo dobri Oleksandr Aliyev napustiti taj klub i vratiti se u Dynamo.

To se danas i dogodilo te je ukrajinski reprezentativac potpisao trogodišnji ugovor sa svojim novim poslodavcima, a ključna karika u ovom transferu bio je sadašnji trener Dynama, odnosno bivši Lokomotiva, Yuri Syomin.

Za tamošnji list Sport-Express, Aliyev je rekao: "Naravno da sam presretan i zadovoljan što je napokon sve gotovo. Dok sam bio u Moskvi stalno sam planirao da se vratim i da me ponovno trenira Syomin. Vjerovao sam da bi se na kraju sve moglo dobro završiti i tako se dogodilo".

Ofenzivni veznjak je u redove Lokomotiva došao 2010. godine, a prije toga je osam godina uspješno nosio dres Dynama te se sada vraća u svoj matični klub. Iz Dynama su potvrdili da će Aliyev biti uspješno registriran za Europsku ligu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ivanm03.03.2011. u 21:39
    Odličan igrač...dobra vijest za Ibru
    ivanm