Nogomet

Tadić opet strijelac, pogodio i Perišić

Borna Rupnik • nedjelja, 06.03.2011.
Tadić opet strijelac, pogodio i Perišić
Foto: Davor Sajko

Josip Tadić ponovno se upisao na listu strijelaca Arminije i trasirao svoj klub prema neočekivanoj pobjedi, a golgeterski učinak podebljao je i novopečeni reprezentativac Ivan Perišić...

Ivan Perišić dao je svoj obol remiju Standarda iz Liegea i Club Bruggea, koji je završio s 2:2 na semaforu. Naš je nogometaš doveo svoju momčad u vodstvo u 68. minuti utakmice, a Akpala je tu prednost udvostručio samo sedam minuta poslije.

Međutim, Club Bruggeu to nije bilo dovoljno za sva tri boda. Standard se poraza spasio u zadnjih pet minuta dvoboja, a strijelci su bili Tchite i Carcela Gonzalez.

A samo tjedan dana nakon što je zabio gol Paderbornu, Josip Tadić zatresao je i mrežu Duisburga, momčadi koja je izborila mjesto u finalu Njemačkog kupa. On je za treći prvenstveni gol realizirao akciju svoje momčadi u 31. minuti, a Baljak je poravnao početkom nastavka. Ipak, pobjedu posljednjeplasiranoj Arminiji na samom kraju osigurava Heidinger.

Usprkos velikoj pobjedi, Tadić - koji je igrao 81 minutu - i njegovi suigrači ostaju prikovani za dno druge lige sa samo 13 osvojenih bodova. Ivica Banović je za momčad Milana Šašića odigrao cijelu utakmicu. Duisburg je trenutačno sedmi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.03.2011. u 08:20
    mogao bi napravit veliku karijeru,samo da jos nije tolko umisljen
    Obrisan korisnik
  • cimbo07.03.2011. u 07:34
    Ovaj Perišić je ogroman potencijal i mogao bi napraviti veliku karijeru.
    cimbo