Rukomet

Alilović: "Spreman sam i očekivao sam poziv"

Ante Zovko • utorak, 08.03.2011.
Alilović: "Spreman sam i očekivao sam poziv"
Foto: Dario Dodić

Donedavno prvi vratar hrvatske rukometne reprezentacije, Mirko Alilović, razočaran je nepozivanjem za kvalifikacijske akcije protiv Španjolske jer smatra da je, suprotno izbornikovu mišljenju, u dobroj formi.

Slavko Goluža odlučio je izostaviti Mirka Alilovića s popisa kandidata za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo sa Španjolskom.

Alilović je prvotno potvrdio kako je sve to bio rezultat dogovora između njega i Goluže koji je smatrao da nije u željenoj formi. Ipak, vratar je malo promijenio priču.

Vezane vijesti

"Razgovarao sam s izbornikom koji mi je rekao da nisam pozvan za utakmice sa Španjolcima. Rekao mi je da smatra da nisam u nekoj formi. I što bih mu na to trebao reći? Jesam, u formi sam, ja ću braniti", rekao za Sportplus.

"To je njihova odluka, a ja imam drugačije mišljenje: da sam u posljednjih mjesec dana u jako dobroj formi! I zato sam očekivao poziv. No, neću plakati, to je samo jedna akcija."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric10.03.2011. u 22:34
    potpis za icemana
    matbaric
  • Obrisan korisnik10.03.2011. u 11:38
    sreća naša pa su ozljeđeni valčić i kopljar, 2 niš' koristi igrača. sad je na bičaniću i stepančiću da iskoriste šansu u 2 jake tekme!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.03.2011. u 21:54
    goluža je samo uveo nemir u reprezentaciju...uostalom to je malointeligentna osoba,ne može voditi reprezentaciju,nije mi bio jasan na SP-u sa svojim guranjem marka kopljara koji nije kalibar za reprezentaciju...žalosno je što je goluži trebalo 5 utakmica da vidi da je denis buntić puno bolji igrač... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.03.2011. u 17:43
    Nebi ni ja zvao alilovića!! podbacio je, celje je u komi, status mu je u komi!!! to je profesionalnost!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2011. u 16:35
    repka nam lagano ide u k...c od kad ju je preuzeo goluža-što je i očekivano! nažalost, čekaju nas u budućnosti borbe za 'izvrsna' 5. i 7. mjesta! a prekosutra će nas španjolci pošteno nabiti....
    Obrisan korisnik