Nogomet

Modrić: "Milan je najopasniji u napadu"

Borna Rupnik • srijeda, 09.03.2011.
Modrić: "Milan je najopasniji u napadu"
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u srijedu navečer sa svojim Tottenhamom čuva prednost stečenu na San Siru, u borbi za četvrtfinale Lige prvaka, a otkrio je i svog uzora iz mlađih dana...

Nogometaši Tottenhama na White Hart Laneu večeras traže prolaz kroz osminu finala Lige prvaka, a s druge strane terena ponovno će im stajati momčad sa San Sira. Nakon što su se u skupini obračunali s Interom, protivnik im je Milan.

"Zvonimir Boban mi je bio idol u djetinjstvu. Sviđao mi se način na koji igra, bio je izvanredan igrač koji je cijelu karijeru proveo u velikom klubu poput Milana. Volio sam njegov stil, ali i njegovo ponašanje na terenu".

"Nije bilo lako pobijediti prvake Europe, ali zato je osjećaj nevjerojatan. Pokazali smo svoju kvalitetu u toj utakmici, i pokazali smo da se možemo nositi sa svima pogotovo kada igramo kod kuće", ispričao je za Sport 360 član hrvatskog kontingenta u Londonu, Luka Modrić, ističući kako im je ta pobjeda dala dodatno samopouzdanje.

Naš reprezentativac, međutim, maksimalno oprezno pristupa uzvratu protiv crveno-crnih: "Nisam previše pratio Milan, ali znam kakve rezultate postižu. Na vrhu su talijanskog prvenstva, a imaju brojne izvanredne pojedince u odličnoj formi, prije svega Ibrahimovića, Robinha i Pata".

"Najopasniji su u napadu. Bit će nam teško, no vjerujemo u svoje mogućnosti i mislim da im se možemo kvalitetno suprotstaviti i proći", dodao je Luka Modrić.

Poseban je poticaj Tottenhamu donijela vijest o spremnosti Garetha Balea i Rafaela van der Vaarta. "Bale je sjajan, ove je sezone već pokazao što može. Van der Vaartov dolazak u klub nas je motivirao jer je donio iskustvo iz Real Madrida, što nam je bilo od pomoći. Zabija važne golove i jedan je od naših ključnih igrača", zaključio je bivši nogometaš zagrebačkog Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.03.2011. u 17:38
    a ne..u obrani ce bit najopasniji
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.03.2011. u 17:04
    jedan je ROBERT PROSINEČKI
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.03.2011. u 16:21
    ni tottenham ni milan mi nikad nisu bili dragi , ali večeras navijam za tottenham jel mi se milan neopisivo zgadio u prvoj njihovoj utakmici posebice zbog flaminia , gatusa a da ni ne pričam o onom bahatom ibrahimoviću koji na treninzima udara klince nogom u leđa
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.03.2011. u 15:40
    jedan je ZVONIMIR BOBAN
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.03.2011. u 15:30
    Modric je dobar igrac ,tih po prirodi , jak u igri , igra glavom malac i postujem ,ali ne moze ni da pridje blizu Bobanu jer Boban je imao i viziju igre prejaku, pas, sut ..Dok modric jos uvijek nema to sve ... A milan ce ih izbaciiti veceras !!
    Obrisan korisnik