Nogomet

"Nije mi prioritet postati prvi strijelac"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 14.03.2011.
"Nije mi prioritet postati prvi strijelac"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ovog je vikenda opet bio iznimno raspoložen, a svoje je dobre igre pripisao i suigračima. Međutim, neće tražiti vrh ljestvice najboljih strijelaca...

S dva pogotka i jednom asistencijom protiv Kortrijka Ivan Perišić prometnuo se u prvo ime susreta u novoj pobjedi svog Club Bruggea (4:1). No, poslije utakmice je istaknuo da neće "svim silama" tražiti titulu najučinkovitijeg igrača Belgije.

"Nije mi prioritet postati prvi strijelac lige. Naravno, ukaže li se šansa, iskoristit ću je, ali želim naglasiti da je moj golgeterski učinak plod rada cijele momčadi", izjavio je 22-godišnji hrvatski nogometaš.

"Protiv Kortrijka nas je moj pogodak skrenuo na pobjednički kolosijek, a nakon 2:0 više nije bilo problema", dodao je Ivan Perišić.

Club Brugge se nada da će u doigravanju belgijskog prvenstva uspjeti popraviti svoj plasman na tablici. Perišić i suigrači trenutačno su četvrti, s deset bodova zaostatka za vodećim Anderlechtom: "Kada se prepolovi broj osvojenih bodova, sve će biti moguće".

"Prošle nam je sezone u doigravanju sve pošlo po krivu. Nadajmo se da će ove sezone biti obrnuto i da ćemo ga završiti u pozitivnim tonovima", zaključio je Ivan Perišić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.03.2011. u 17:04
    bezpredmetno je uspoređivat perišića i badelja kad igraju različite pozicije, lige i različit učinak na terenu se očekuje na njih. perišić je nasličniji iličeviću, krilni vezni koji zna i napadača igrat što se po golovima da zamijetit, dok je badelj više središnji vezni (tehničar) iako se silom... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.03.2011. u 13:58
    Badelj ništa nije dao Dinamu u ovom novom periodu, zašto je on u reprezentaciji? Kao i Subašić, bojim se da to nema previše veze s logikom i realnošću, već s neki drugim stvarima.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.03.2011. u 12:34
    badelj i perišić su generacija i igraju skroz različite pozicije..i jedan i drugi su pozvani otprilike u isto vrijeme u repku,badelj malo ranije zbog pozicije koju igra..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.03.2011. u 11:24
    Perišić je davno prije Badelja trebao biti u reprezentaciji, ali valjda je badelj bolji, pa ipak je on vječiti talent. Koliko on ono ima sad već godina da je talent, taj čudesni Badelj koji u Dinamu i našoj jakoj ligi hara? Čudesno je koliko golova je taj vezni igrač Perišić već zabio, to je talent!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.03.2011. u 10:16
    neka Sochauxu bude sada žao što su ga prodali za siću u Bruggesu...
    Obrisan korisnik