Nogomet

Aulas: "Mourinho će igrati na 0:0"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 14.03.2011.
Aulas: "Mourinho će igrati na 0:0"
Foto: EPA

Real Madrid i Lyon odlučivat će u srijedu o putniku u četvrtfinale Lige prvaka, a sudeći prema riječima predsjednika francuskog predstavnika, ne treba očekivati posebno atraktivnu utakmicu...

U prvom utakmici osmine finala Lige prvaka na Gerlandu su Lyon i Real Madrid odigrali 1:1, zahvaljujući čemu će u uzvrat momčad Josea Mourinha ući s više optimizma. Ali Jean-Michel Aulas smatra da im to neće "dati krila".

"Siguran sam da će Jose Mourinho igrati na 0:0", najavio je Francuz, koji se ipak nada prolasku svojih igrača. "Pokušat ćemo osigurati četvrtfinale, a u uspijemo li, bit će to neviđen uspjeh", rekao je, prisjećajući se prošlogodišnjeg okršaja i nadajući se reprizi.

"Okolnosti, doduše, nisu identične, i bit će nam još teže s obzirom da smo ove sezone u Lyonu odigrali samo neriješeno. Ali ne bojimo se nikoga", naglasio je Aulas. Prošle je godine Lyon pred svojim navijačima slavio 1:0, a u Madridu je odigrao dostatnih 1:1.

Utakmicu s dosta opreza najavljuje i nekadašnji član Lyona, a danas napadač Real Madrida, Karim Benzema: "U Ligi prvaka svi igraju na visokoj razini. Lyon je čvrsta momčad, odlično se postavlja i zna napadati bez da ostavi prostor u obrani. Moramo ići na pobjedu, iako imamo prednost iz prve utakmice".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.03.2011. u 10:05
    Neka Real prođe i neka naleti na Barcelonu,jadna li im majka.!!
    Obrisan korisnik
  • Stalker14.03.2011. u 23:23
    Samo se nadaj Aulas, lose su gosti prolazili ove sezone na S.Bernabeuu tako da se ni Lyon nece nista bolje provest...
    Stalker
  • etti14.03.2011. u 21:23
    nada se da će se real otvoriti, a lyon će se braniti i pokušati zabiti iz kontri..mislim da će tako izgledati bar do 60. min ili do pogotka reala
    etti
  • The Phantom14.03.2011. u 18:47
    Ne znan zašto je ovo izjavija. Ne virujen da će Mourinho igrat doma na nulu. Real je pokaza da doma uvik igra napadački.
    The Phantom
  • Ivo.Sanader14.03.2011. u 14:37
    ne vjerujem...ipak igraju ispred svojih navijača, a bila bi bolja pobjeda... usto, nema niti igrače koji igraju na X...idu na pobjedu
    Ivo.Sanader