Košarka

Cedevita želi pune tribine

Ivor Krapac • srijeda, 16.03.2011.
Cedevita želi pune tribine
Foto: Kristijan Komarica

Cedevita će za tjedan dana u Draženovom domu igrati dosad najveću domaću europsku utakmicu u povijesti kluba. Iduće srijede u prvom susretu četvrtfinala Eurokupa u Zagreb dolazi španjolski Estudiantes, a jedini preostali ovosezonski hrvatski predstavnik u Europi želi pune tribine i što bolju atmosferu...

Još je sedam dana ostalo do prve od dvije Cedevitine utakmice protiv Estudiantesa u četvrtfinalu Eurokupa. Nakon što je prošla kroz dvije faze natjecanja po skupinama, momčad Ace Petrovića će protiv Španjolaca tražiti i korak više, a u očekivanju prve utakmice, u KC Dražena Petrovića, tjedan dana ranije u prodaju su puštene ulaznice za taj susret.

Ulaznice se mogu nabaviti putem sustava Eventim, na više od 330 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim državama i na internetskoj stranici www.eventim.hr. Iz kluba javljaju da će, uz ulaznicu, u akcijskoj prodaji po cijeni od 29 kuna kupci na poklon dobiti i majicu Cedevite i sponzorske poklone.

Utakmica će započeti iduće srijede u 18 sati, a osim košarke, u Draženovom domu bit će i cheerleadersice, mažoretkinje, bubnjari i breakeri, dok će na poluvremenu nastupiti ljubljanska skupina Dunking Kings.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.03.2011. u 16:48
    to bi cak i mogli dobiti...nije Estudiantes bas nesto
    Obrisan korisnik