Nogomet

Mandžukić i Vida pozvani u reprezentaciju

Borna Rupnik • petak, 18.03.2011.
Mandžukić i Vida pozvani u reprezentaciju
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski izbornik Slaven Bilić bio je primoran zbog ozljeda napraviti dvije promjene na svom popisu kadidata za dvoboje s Gruzijom i Francuskom. Naime, otpali su Eduardo da Silva i Šime Vrsaljko...

Naš reprezentativni napadač Eduardo da Silva propustit će nadolazeće okupljanje Hrvatske, uoči kvalifikacijskog susreta s Gruzijom u Tbilisiju i prijateljskog ogleda s Francuskom u Parizu.

Prema riječima liječnika hrvatske reprezentacije, Jurice Rakića, Eduardo je ozlijedio zglob desne noge, a u kontaktu s medicinskom službom Šahtara, na čelu s Arturom Glušenkom, ustanovljeno je da će se bivši igrač zagrebačkog Dinama i londonskog Arsenala oporavljati oko tri tjedna. Stoga Slavenu Biliću nije preostalo drugo nego prekrižiti ga s popisa.

Na okupljanju neće biti ni Šime Vrsaljka. Mladi Dinamov branič još se uvijek oporavlja od svoje ozljede i potvrđeno je da neće biti spreman za utakmice Hrvatske.

Slaven Bilić tako je pozivnice poslao na adrese dvojice naših nogometaša u Bundesligi. Eduarda će zamijeniti Wolfsburgov Mario Mandžukić, koji je nedavno zabio svoj prvijenac, dok umjesto Vrsaljka uskače Domagoj Vida, član Bayera iz Leverkusena, koji se u četvrtak navečer oprostio od nastupa u Europskoj ligi - bolji je bio Villarreal.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • snoopy20.03.2011. u 19:21
    a Klasnić
    snoopy
  • Obrisan korisnik18.03.2011. u 09:22
    Vrsaljko?! Pa kak bi on uopće bio u konkurenciji ak ga nema već mjesecima zbog ozljede?! Biliću nadam se da imaš dobru proviziju. Zapravo siguran sam da imaš.
    Obrisan korisnik