Nogomet

Brandao godinu dana u Cruzeiru

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.03.2011.
Brandao godinu dana u Cruzeiru
Foto: Kristijan Komarica

Napadač Olympique Marseillea, Brandao, 2011. godinu provest će u redovima brazilskog prvoligaša Cruzeira. Službeno predstavljanje 30-godišnji ofenzivac imat će u utorak, 22. ožujka...

Brandao će tako u Cruzeiru odraditi devetomjesečnu posudbu, a nakon postignutog dogovora sa samim igračem i njegovim agentom posljednji će detalji biti sređeni u ponedjeljak. Nakon toga očekuje ga i predstavljanje javnosti i navijačima.

Strateg njegove nove momčadi Cuca u razgovoru za jednu domaću radijsku postaju bio je pun hvale za pojačanje koje mu stiže.

"Brandao je igrao vrlo dobro i u Ukrajini i u Francuskoj. Riječ je o snažnom igrač čija je prisutnost u šesnaestercu uvijek opasnost po protivničkog vratara."

Nakon što je zbog osobnih problema, odnosno odbacivanja jedne optužnice, ponovno stekao mogućnost napuštanja Francuske dva su se kluba brzo dogovorila.

"Znamo svi da je imao osobnih problema, ali oni neće stajati na putu njegovom skorašnjem dolasku ovdje. Treba vidjeti u kakvoj je formi, no ako dolazi potpuno spreman bit će nam veliko pojačanje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!