Nogomet

Srna: "Costa je igrač koji radi razliku"

Borna Rupnik • srijeda, 23.03.2011.
Srna: "Costa je igrač koji radi razliku"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Jedan od Šahtarovih Brazilaca, Douglas Costa, počeo se spominjati u kontekstu moguće odlaska u Premiership, a dobio je i preporuku svog kapetana, našeg reprezentativca Darija Srne...

20-godišnji Douglas Costa stigao je prošle godine iz Gremija u Šahtar, a dobrim je igrama našao svoje mjesto i u bilježnici pojedinih izaslanika engleskih klubova. Među zainteresiranima su Manchester United i Manchester City, te Liverpool.

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna engleskim je medijima o sposobnostima svog brazilskog suigrača govorio samo u epitetima: "Nikad nisam vidio takvu okretnost kod igrača, po tome se može uspoređivati s Messijem. Njegova brzina s loptom, kao i tehnika, gotovo su nadnaravne".

"Znam da su ga mnogi skauti već pratili, poput onih iz Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Liverpoola", otkrio je Šahtarov kapetan.

Srna smatra da se za Douglasa Costu s pravom raspituju tako veliki klubovi: "On je uistinu igrač koji se ističe i radi razliku na terenu. Douglas Costa može lakoćom svladati i trojicu protivničkih igrača. Nevjerojatno je talentiran i suđen mu je transfer u neki veliki klub".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.03.2011. u 13:21
    a sigurno nije najviša razina klubova
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.03.2011. u 12:41
    kaže Srna "suđen mu je transfer u neki veliki klub..." Nisam siguran kako će gazda Ahmetov na ovo reagirati, jer bi Šahtjar trebao isto biti veliki klub (a gledano samo zadnjih par godina definitivno i je)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.03.2011. u 12:34
    Douglas Costa je fenomenalan igrač, Ferguson ga je davno htio dovesti. Ali, mislim da Premierliga nije za njega. On je umjetnik s loptom, ali dosta nizak i fizički slab... Ali opet, ko zna... Najbolje mu je u Shakhtaru :)
    Obrisan korisnik
  • TATA_svih_očeva23.03.2011. u 22:59
    Manchester Utd., najbolji odabir....
    TATA_svih_očeva
  • ivaninho23.03.2011. u 20:04
    jesi ti dabane clan uprave liverpoola
    ivaninho